한식 중 간장게장으로 미슐랭1스타인 한정식 전문 큰기와집입니다. 전국팔도를 여행하며 전통 음식을 배운 조리장의 깊은 손맛을 볼 수 있는 곳으로, 짭쪼롬한 맛이 일품인 밥도둑 간장게장이 맛있는 곳입니다. 약재를 넣어 만들고, 불순물과 텁텁한 맛을 없앤 간장과 서산에서 잡은 알이꽉찬 꽃게를 사용하여 더욱 깊은 맛을 느끼실 수 있습니다. 청주한씨 가문의 300년 비법이 담겨있는 전통의 맛 보러 오세요. Keungi Gijip is a Michelin 1-star restaurant specializing in soy sauce crab sauce, a Korean dish specializing in Korean cuisine. This is a place where you can see the in-depth taste of the chef who traveled to the eight provinces of the country to learn traditional cuisine. The rice thief's soy sauce crab is delicious, with a superb salty taste. It is made with medicinal ingredients, soy sauce without impurities and bad taste, and crabs full of roe caught in Seosan, so you can enjoy a deeper taste. Come and taste the tradition containing the 300-year-old secrets of the Cheongju Han family.